1 december 2023

LET'S MEET: onze nieuwe Sales Manager Anthony!

We willen je voorstellen aan Anthony Faiers, onze nieuwe Sales Manager. We heten hem van harte welkom in ons team!

Let's meet!

“Hoi, mijn naam is Anthony Faiers, ik ben 39 jaar oud en ik heb een graad in Frans en Management Studies van de Universiteit van East Anglia, die ik langer geleden heb afgerond dan ik me kan herinneren...”

Waarom heb je voor de hospitality branche gekozen?

“Na mijn afstuderen begon ik te werken voor Booking.com, waar ik hun Franstalige klanten van dienst was, terwijl ik wat geld spaarde om te gaan reizen. Na ongeveer een jaar, en nadat ik geen cent had gespaard, besloot ik dat ik het leuk vond om in de horecatechnologie te werken en dat ik er een carrière van wilde maken. Nu, na een paar omzwervingen en bijna 20 jaar later, ben ik verheugd om mijn reis met RevControl te beginnen!”

Wanneer hoorde je voor het eerst over RevControl?

“Terwijl ik deze zomer aan het einde kwam van een loopbaanonderbreking en op zoek was naar mijn volgende uitdaging, zag ik dat een connectie van mij adverteerde voor een salesfunctie bij RevControl.

Nadat ik meer te weten was gekomen over het fantastische product en het team had ontmoet,
wist ik dat ik hen wilde helpen om hun oplossing naar het Verenigd Koninkrijk te brengen.

Gelukkig was het gevoel wederzijds!"

Hoe ga je potentiële klanten overtuigen om voor RevControl te kiezen?

“Ik denk echt dat het er helemaal niet om gaat iemand te overtuigen. RevControl is een geweldige oplossing, ongelooflijk gedetailleerd en flexibel, en gebaseerd op massa's relevante gegevens. RevControl maakt revenue management eenvoudiger, sneller en winstgevender voor alle soorten accommodatieverschaffers, van hotels tot vakantieparken tot hostels. Ik kijk ernaar uit om met zoveel mogelijk mensen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te spreken over hun behoeften op het gebied van revenue management en om een manier te vinden waarop Revcontrol hen kan helpen.”

Zijn er nog leuke weetjes die je over jezelf wilt vertellen?

"Ik ben een grote voetbalfan, met een seizoenskaart bij mijn lokale club. Ik kook graag en probeer ook de nieuwste eet- en drinkgelegenheden uit. Ik ben ook een fervent lezer, vooral van geschiedenisboeken en dan alles over oorlogvoering in de "lange 19e eeuw". Bovenal vind ik het gewoon leuk om mensen te leren kennen en leuke gesprekken te hebben, dus ik kan niet wachten om van jullie te horen, zodat we een praatje kunnen maken over RevControl!"

Robin Sleegers, Sales Manager

Robin SleegersSales Manager

Overweeg je te starten met RevControl?
Praat nu met Robin

Bespreek de mogelijkheden of boek een demo

Boek een demo Neem contact op

Alle blogs