9 februari 2023

LET'S MEET: ons nieuwste teamlid Suze!

Wij willen je voorstellen aan Suze Berendsen, onze nieuwste afstudeerstagiaire bij RevControl. Haar afstudeeropdracht richt zich op onze nieuwe Customer Success afdeling.

Let's meet!

“Hoi, mijn naam is Suze Berendsen en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Hotelmanagement aan Saxion Hogeschool in Apeldoorn. Afgelopen februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij RevControl als Customer Success stagiaire. Mijn afstudeeropdracht richt zich op de afdeling Customer Success en gaat over de nieuwste ontwikkelingen binnen RevControl. Er staat ons iets groots te wachten! Al nieuwsgierig geworden? Houd onze socials goed in de gaten en laten we elkaar ontmoeten tijdens de ITB Berlijn of Independent Hotel Show Amsterdam.”
 

Hoe ben je in aanraking gekomen met RevControl?

“Afgelopen semester studeerde ik de minor The Business of Hotels aan de BUAS in Breda. Deze minor was deels gebaseerd op Asset Management met betrekking tot hotelmanagementovereenkomsten en franchisemodellen. Aan de andere kant heb ik geleerd over Demand Management. Dit onderdeel ging vooral over revenue management en het gebruik van data in hotels. En toen ontmoette ik Robin en Edwin van RevControl! Zij gaven ons een demo van hun systeem en we hebben een paar weken gewerkt aan een echte revenue management case. Ik was zo enthousiast en wilde zoveel mogelijk leren over revenue management.

Toen ze vertelden over de afstudeermogelijkheden heb ik mijn kans gegrepen. Nu mag ik mezelf RevControl stagiair noemen!"
 

Wat wordt de focus van je onderzoek?

"Zoals gezegd ga ik het komende half jaar onderzoek doen naar de nieuwste ontwikkelingen binnen RevControl en hoe klanten daar het beste van kunnen profiteren. Daarvoor is het belangrijk om de ins en outs van het systeem te kennen. Daarom heb ik deelgenomen aan verschillende trainingen en installaties bij klanten. De volgende zijn ITB Berlin en IHS Amsterdam."
 

Wat zijn je verwachtingen voor de komende maanden?

"Ik ben blij dat ik bij het RevControl team ben gekomen! De introductie was een warm welkom en ik heb al veel geleerd over revenue management en hun softwaresysteem. Ik vind het geweldig om onze klanten te helpen hoe ze hun revenue kunnen verhogen. De komende weken zal ik veel onboarding processen uitvoeren voor nieuwe klanten, die mijn onderzoek ten goede komen."
 

Wil je nog wat leuke persoonlijke details delen?

"Ik sport graag en heb ruim tien jaar gehockeyd. Maar omdat ik in Breda woon, moest ik helaas stoppen. Dus nu ga ik een paar keer per week naar de sportschool. Verder hou ik van mode en ben ik er een beetje aan verslaafd.  Ik heb bijna alle winkelstraten in de grote steden van Nederland wel gezien."

Edwin Leenheer, Director Of Operations

Edwin LeenheerDirector Of Operations

Overweeg je te starten met RevControl?
Praat nu met Edwin

Bespreek de mogelijkheden of boek een demo

Boek een demo Neem contact op

Alle blogs