18 april 2023

LET'S MEET: onze nieuwe full-stack developer Kim!

We willen je voorstellen aan Kim van den Beuken, onze nieuwe full-stack developer. We zijn blij dat we hem in ons team mogen verwelkomen!

Let's meet!

“Hallo, ik ben Kim van den Beuken, een 24-jarige jongeman en ik ben sinds begin april als full-stack developer gestart bij RevControl/CARE. Ik heb 3 jaar ICT gestudeerd op het Summa Collega in Eindhoven, in de richting van Media/Applicatieontwikkelaar. Daarna ben ik begonnen aan de HBO-opleiding ICT op het Fontys in Eindhoven. Na het eerste jaar ben ik daarmee gestopt om te gaan werken, ik leerde liever in de praktijk dan op school.”
 

Waarom heb je gekozen voor de ICT-branche?

“Ik heb initieel gekozen voor ICT, omdat ik niets anders vond wat mij leuk leek. Tijdens de opleiding vond ik het steeds leuker worden. Na mijn opleiding ben ik gaan hobbyen, waardoor ik uiteindelijk een eigen bedrijfje ben gestart waarmee ik websites maakte. Na twee jaar voor mezelf te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om mijn bedrijfje op te heffen om bij RevControl/CARE te gaan werken.”
 

Had je ooit eerder gehoord van RevControl of CARE?

“Ik had nog nooit eerder gehoord van CARE of RevControl. Tijdens mijn zoektocht naar een interessante vacature, kwam ik de openstaande vacature van full-stack developer tegen. Ik solliciteerde, werd al snel uitgenodigd voor een gesprek en amper een week later begon ik met werken.

Ik heb nog nooit eerder zo’n kort en snel sollicitatietraject meegemaakt!"

Wat wordt jouw bijdrage binnen het developersteam?

“Omdat ik een full-stack developer ben, ben ik bij verschillende opdrachten inzetbaar. Op dit moment houd ik me vooral bezig met de vernieuwde versie van RevControl, die naar verwachting komende zomer uitgerold gaat worden. Daarnaast vind ik het interessant om me te verdiepen in nieuwe technologieën om zo te kijken of we deze kunnen toepassen bij huidige of aankomende projecten. Ook heb ik oog voor styling en probeer ik het geheel net wat mooier of duidelijker te maken.”
 

Zijn er nog leuke weetjes over jou die je wilt delen?

“Ik luister iedere dag, bijna de hele tijd dat ik wakker ben, naar muziek. Mijn voorkeur voor muziek is dan ook heel breed, van klassiek tot Death Metal. Ik houd ook wel van een goed feestje. Tot voor kort werkte ik nog als barman, waar ik de afgelopen 4 jaar veel drankjes heb gemaakt, genoeg drankjes heb gedronken en er vaak een feestje van maakte.”

Niek Kouwenberg, Chief Technology Officer

Niek KouwenbergChief Technology Officer

Wil je je systeem koppelen?
Neem contact op voor de mogelijkheden.

We vinden het leuk om koppelingen te maken en voortdurend nieuwe integraties toe te voegen.

Contact

Alle blogs