29 juni 2022

LET'S MEET: onze nieuwe Sales Consultant Sem!

Wij willen je voorstellen aan Sem Bierings, onze nieuwe Sales Consultant. We zijn blij hem in ons team te mogen verwelkomen!

Let's meet!

“Hi, mijn naam is Sem Bierings. Ik ben 26 jaar oud en heb Hotel- en Eventmanagement gestudeerd aan TIO hogeschool in Eindhoven. De woonplaats van RevControl ;)”
 

Waarom heb je voor de hospitalitybranche gekozen?

“Ik werk al sinds mijn 14de in de horeca. Begonnen als afwasser in een restaurant in mijn woonplaats Eersel, daarna op mijn 16de kelner geworden en sinds dat moment verliefd geworden op de hospitalitybranche. Daarom koos ik voor de studie Hotel- en Eventmanagement. Mijn afstudeerstage deed ik bij een PMS-leverancier, waar ik erachter kwam dat ik het leuk vond om hotels te adviseren in hun digitale omgeving. Daarom ben ik daar nog 3 jaar blijven werken, waar ik tientallen PMS'en heb geïnstalleerd.”
 

Wanneer hoorde je voor het eerst van RevControl?

“Tijdens PMS installaties in mijn vorige baan had ik al veel contact met RevControl. De sfeer tijdens die contactmomenten is mij altijd goed bevallen en daarom heb ik mijn kans gegrepen toen ik op LinkedIn de vacature voor een Sales Consultant zag staan.

En nu na 4 weken werken bij RevControl kan ik echt zeggen dat het inderdaad een geweldig bedrijf is om voor te werken!”
 

Hoe ga je prospects overtuigen om voor RevControl te kiezen?

“Omdat het het beste systeem is natuurlijk!
Grapje (ook al is het waar). Ik werk altijd graag vanuit een vertrouwensrelatie. Dit betekent (ook al is RevControl heel eenvoudig in gebruik) dat ik ervoor zorg dat je de juiste begeleiding en advies krijgt bij het opzetten van het systeem en in de eerste weken na het "live" gaan. Ik kom graag ter plaatse zodat we samen de instellingen kunnen doornemen en ga niet weg voordat de klant tevreden is over de installatie van het systeem. Want elk systeem kan alleen goed werken als het goed is ingesteld.”
 

Wil je nog leuke persoonlijke details delen?

“Twee waarheden en een leugen over mij:

  • Een keer tijdens een vakantie liepen een vriend van mij en ik zonder enige training 46 kilometer van Brugge naar Gent, gewoon omdat het ons leuk leek om te doen. Toen we aankwamen, deden onze voeten zo'n pijn dat we nauwelijks de trap in ons hotel op konden lopen.
  • Toen ik voor een van mijn stages naar Barcelona ging, miste ik mijn vlucht omdat ik naar Eindhoven Airport reed in plaats van Schiphol. Gelukkig was er nog plaats op een vlucht later die dag, zodat ik dezelfde dag nog kon vliegen (vanaf Eindhoven).
  • Op mijn eerste werkdag bij RevControl botste ik met mijn auto tegen de Tesla van een hoteldirecteur. Ik had het geluk dat ik geen van beide auto's beschadigde, maar het was zeker een eerste dag om nooit te vergeten!

Benieuwd welke de leugen is? Laten we afspreken voor een koffie en een RevControl demo. Als je het goed raadt, is de koffie op kosten van mij!”

 

Sem Bierings, Customer Success Manager

Sem BieringsCustomer Success Manager

Overweeg je te starten met RevControl?
Praat nu met Sem

Bespreek de mogelijkheden of boek een demo

Boek een demo Neem contact op

Alle blogs