28 februari 2024

LET'S MEET: ons nieuwste teamlid Olivier!

We willen je voorstellen aan Olivier Dapper, onze nieuwe Sales Manager. We heten hem van harte welkom in ons team!

Let's meet!

“Hi, mijn naam is Olivier Dapper. Ik ben 53 jaar oud en ik heb lang geleden de opleiding aan de Middelbare Hotelschool in Heerlen afgerond.”

Waarom heb je voor de hospitality branche gekozen?

“Tijdens mijn jeugd woonde ik in Hilversum en had ik verschillende baantjes in de horeca. Van afwasser tot medewerker bediening. Toen werd mij al snel duidelijk dat contact met mensen en werken in een dienstverlenende sector mij op het lijf was geschreven.

Jaren later, tijdens de horecaopleiding, koos ik bewust voor een receptie stage bij een hotel in Parijs. Zo maakte ik van de gelegenheid gebruik om ook het werken in een hotel te kunnen ervaren. Na deze stage ben ik eigenlijk nooit meer weggeweest uit de hotellerie.”

Wanneer hoorde je voor het eerst over RevControl?

“Ik heb een lange tijd voor een PMS-leverancier in Nederland gewerkt, dus ik bevond me al in de hoteltech-wereld. Het moet ergens begin 2016 zijn geweest dat ik de naam RevControl voor het eerst heb gehoord.

Vorig jaar, zowel tijdens Independent Hotel Show Amsterdam als na de show, heb ik mooie gesprekken gehad met een aantal medewerkers van RevControl. En toen ik onlangs een interessante vacature op de RevControl website zag staan, dacht ik: “Let’s talk again…”."

Hoe ga je potentiële klanten overtuigen om voor RevControl te kiezen?

“Hotels kunnen nog veel meer omzet genereren wanneer ze gebruik maken van een revenue managementsysteem. Wij van RevControl willen daar graag bij adviseren en helpen, omdat wij ons werk leuk vinden en begrijpen dat een hotelmedewerker hier niet iedere dag zelf veel tijd aan kan en misschien aan wil besteden.

Wij zijn er niet alleen tijdens het verkooptraject en het onboarding proces, maar ook daarna wanneer er vragen zijn. Zelfs wanneer er kennis over revenue management ontbreekt of verloren is gegaan, staan wij voor onze klanten klaar. De hotelier zorgt voor de prijsstrategie en zijn/haar gasten, RevControl zorgt voor een optimale revenue terwijl de hotelier volledig in controle blijft.”

Zijn er nog leuke weetjes die je over jezelf wilt vertellen?

"Een hobby van mij is fietsen, waarbij ik in het verleden (lees: toen ik nog jong was) weleens van een sportieve uitdaging hield. Na verschillende toertochten in Nederland, België, Frankrijk en Italië moest het maar eens gebeuren: de Styrkeproven. Een toertocht in Noorwegen, van Trondheim naar Oslo, van totaal 543 km. Na 23 uur en 55 minuten aangekomen in Oslo, waar ik zei dit nooit maar dan ook nooit meer te doen. Drie jaar later, met betere weersomstandigheden en beter getraind te zijn, toch weer dezelfde tocht gedaan. We waren bijna 3,5 uur sneller, maar dit keer was het dan ook echt de laatste keer.

Toen ik in Amsterdam woonde, heb ik een tijdje aan de receptie in een hotel in Rotterdam gewerkt. Tijdens mijn eerste week kwam een Amerikaanse gast aan de balie en hij vroeg mij hoe hij bij het World Trade Centre kwam. Na mijn uitleg aan de gast, die overigens helemaal juist was, vertrok de Amerikaan. Mijn collega, die het hele verhaal had aangehoord, begint te lachen en vertelt dat er in Rotterdam óók een World Trade Centre was!"

Robin Sleegers, Sales Manager

Robin SleegersSales Manager

Overweeg je te starten met RevControl?
Praat nu met Robin

Bespreek de mogelijkheden of boek een demo

Boek een demo Neem contact op

Alle blogs